Industri och grid-tjänster

Batterilagring

Nordic Power Storage är en ledande leverantör av avancerade energilagringslösningar. Vi specialiserar oss på att erbjuda högpresterande batterier för elektrisk lagring, designade för att möta exakt våra kunders behov.

Vår mission är att göra den senaste teknologin inom batterilagring tillgänglig för alla och kontinuerligt innovera för att säkerställa att våra produkter håller högsta kvalitet. Vi åtar oss att erbjuda enastående kundtjänst, och vårt team av erfarna proffs är dedikerat till att möta våra kunders behov med innovativa och kostnadseffektiva lösningar.

Vårt åtagande för miljön är också en prioritet, och vi är stolta över att samarbeta med organisationer för att utveckla hållbara lösningar för energilagring.

Med vårt fokus på innovation, kvalitet och hållbarhet är Nordic Power Storage din främsta källa för alla dina behov inom energilagring.

Växelriktare

Våra växelriktare är resultatet av tysk precision och tillverkning i Kina. Vi är stolta över att vara världsledande inom teknologin och algoritmerna för Maximum Power Point Tracking (MPPT)*.

Våra växelriktare har blivit installerade i projekt över hela världen och har skapat en bas av återkommande kunder. Det är ett bevis på vår pålitliga och högpresterande teknologi.

Vi investerar i den senaste tekniken och algoritmerna för att maximera energiproduktionen och effektiviteten hos våra växelriktare. Detta gör oss till det självklara valet för dem som strävar efter optimal energilagring.

Med våra tysk-kinesiska växelriktare är du redo att maximera ditt energipotential. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra produkter kan stödja dina behov.