Välkommen till Nordic Power Storage

 Er Partner för Energilagring och Växelriktare


Vår expertis

Vi är stolta över att erbjuda världsledande skräddarsydda lösningar vad gällande batterier för energilagring och växelriktare. Vad som är vår främsta styrka är vår direkta kontakt med utveckling och tillverkning. Detta innebär att vi kan skräddarsy våra produkter för att passa precis dina behov.

Hållbarhet i fokus

Vår hjärtefråga är den gröna omställningen. Vi tror på en mer hållbar framtid, och våra produkter är vårt bidrag till den visionen. Med våra avancerade lösningar hjälper vi våra kunder att minska sin miljöpåverkan och öka sin energieffektivitet.

Beprövad historia

Vi har en gedigen historia av installationer över hela världen, med produkter som sträcker sig från 5 kW till 6 MW. Våra produkter har byggt upp en stark meritlista av projekt som hjälpt företag och samhällen att nå sina hållbarhetsmål.

Global närvaro & användning

Vi har lager i Sverige, Holland och Kina, vilket möjliggör snabb och effektiv leverans över hela världen. Oavsett var ditt företag är beläget, är vi redo att stödja dina behov.

Våra produkterhar blivit installerade i projekt över hela världen och har skapat en bas av återkommande kunder. Det är ett bevis på vår pålitliga och högpresterande teknologi.